kék hírek, frissítve

2019.01.31. 06:55

Két autó összeütközött Csabacsűd és Kardos között

Csabacsűd és Kardos között összeütközött két személygépkocsi. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

police.hu

A 44-es számú főút Csabacsűd és Kardos közötti szakaszán csütörtök reggel, 5 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetnek az elsődleges információk szerint két sérültje van.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta. A forgalmat Szarvasnál Gyomaendrőd felé, Kondorosnál pedig Nagyszénás irányába terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítve

A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 7 óra 55 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult.

Frissítve

A rendőrség befejezte a helyszínelést.

A rendőrség a félpályás útlezárást is feloldotta, a forgalom 11 órától mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában