kék hírek

2018.12.02. 08:15

Hamis jogosítvánnyal akart átlépni a határon

Közlekedési baleset Sarkadon, elfogás Kétegyházán, hamis közokirat az országhatáron és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

police.hu

Sarkad külterületén szombaton 7 óra körül egy forgalmi okból fékező autóbuszon megsérült egy utas. A nő ülve utazott, a fékezéskor az ülésről leesett és könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei szombaton Kétegyházán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit szombaton a battonyai közúti határátkelőhelyről. Személygépkocsijával kilépésre jelentkezett, és az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye hamisítvány. A 31 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő egy személygépkocsit vezető férfit a rendőrök szombaton Békéscsabán, a Zrínyi utcából. A légalkoholmérés pozitív eredményét az orvosi vizsgálat is megerősítette, ezért a férfi ellen büntető feljelentést tettek.

Borítókép illusztráció: Shutterstock.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában