kék hírek

2018.09.05. 10:07

Fenyegette, bántalmazta édesapját a dombegyházi férfi

Közlekedési baleset Békéscsabán, elfogás Szarvason, Békéssámsonban és Dombegyházon.

police.hu

Békéscsabán, a Gyulai úton, az egyik buszmegállóban, kedden, 7 óra 45 perc körül egy menetrend szerint közlekedő autóbusz nyitott ajtóval indult el. Eközben az egyik utas, aki éppen le akart szállni, kiesett a járműből és az egyik kerék alá került. A mentők az idős nőt súlyos, életveszélyes sérüléssekkel vitték kórházba.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei kedden, 8 óra 30 perc körül elfogtak egy szarvasi férfit. A 45 éves R. Mihály ellen a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Békéssámsonban, az Alkotmány utcából kedden előállítottak a rendőrök egy 40 éves férfit, mert korábban kábítószert fogyasztott. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt büntetőeljárást indított ellene, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei kedden Dombegyházról előállítottak egy 26 éves férfit a Battonyai Rendőrőrsre. A férfi a gyanú szerint hónapokkal korábban fenyegette, bántalmazta az édesapját, megütötte és megrúgta őt. A rendőrség zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában