kék hírek

2018.06.04. 14:56

Üveggel ütötte arcon a pultos nőt egy férfi

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert egy békéscsabai sörözőben szidalmazta és megütötte a felszolgálónőt.

police.hu

Illusztráció: Shutterstock

Üveggel ütötte meg a pultos nőt egy férfi február 6-án, az egyik békéscsabai sörözőben. Az ittas férfi kötekedett a vendégekkel, ezért a nő nem szolgálta ki és megkérte, hogy távozzon. Erre nem volt hajlandó, szidalmazni kezdte a nőt, majd egy sörösüveggel arcon ütötte. A pultos könnyű sérülést szenvedett, de az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint úgy érte az ütés, hogy akár az arccsontja is eltörhetett volna – írja a police.hu.

Illusztráció: Shutterstock

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 48 éves békéscsabai férfit garázdaság vétség, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A június 1-jén lezárt nyomozás iratait a rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában