bikesafe

2018.05.11. 16:29

Dévaványán és Ecsegfalván is házhoz mentek a rendőrök

Többek között a manapság még mindig divatos termékbemutatók csapdáira, a besurranásos tolvajok elleni esetekre, valamint a kerékpárlopások megelőzésére hívta fel a figyelmet a rendőrség Dévaványán és Ecsegfalván péntek délelőtt, a „Házhoz megyünk” című bűnmegelőzési programon.

B. A.

Az előadásokon, személyes tanácsadásokon a rendőrök olyan információkat osztottak meg, amelyek segítségével a résztevők jelentősebb anyagi ráfordítás nélkül megtehetik az alapvető lépéseket saját és családtagjaik biztonságáért, valamint könnyebben megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb vagyonvédelmi megoldásokat. Ezenkívül az érdeklődők hasznos tanácsokat kaphattak a biztonságos internethasználatról. Szó volt az áldozatvédelemről és a kábítószer-fogyasztás veszélyeiről is.

A programokon a rendőrség munkatársai bemutatták a méltán népszerű „BikeSafe” alkalmazást is, melynek lényege, hogy egy regisztráció alkalmával minden, a kerékpárra vonatkozó adatot rögzítenek, amely egy későbbi bűncselekmény esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját, és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában