baleset

2018.04.25. 09:50

Ittas vezetés és kábítószer miatt intézkedtek a rendőrök

Baleset, és bűncselekmény gyanúja miatt történt előállítások.

police.hu

Gyulán, a Székely Aladár utcában, kedden 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött – olvasható a police.hu cikkében. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

Fotó: police.hu

Sarkadon, a Kiss Áron utcában, kedden kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy férfinál. A 21 éves gyulai fiatalembert előállították orvosi vizsgálatra, a növényi törmeléket pedig lefoglalták tőle. A Sarkadi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, ennek keretében a lefoglalt anyagot a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit kedden 22 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Illésházi utcából. Személygépkocsit vezetett és utasa is volt. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntető feljelentést tettek ellene. A rendőri intézkedéskor a vezetői engedélye nem volt nála, ezért szabálysértési eljárás is indul ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában