Kék hírek

2018.01.12. 11:09

Balesetben kidőlt villanyoszlop és tűz miatt intézkedtek

Villanyoszlop dőlt ki egy balesetben Békéscsabán és egy villanybojler gyulladt ki Nagyszénáson.

bekes.katasztrofavedelem.hu

Összeütközött két gépkocsi csütörtökön kora délután Békéscsabán, a Zsigmond és Tavasz utca sarkán – adta hírül a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja.

A terepjáró egy beton villanyoszlopnak rohant. Az ütközés erejétől a pózna kitört, a szomszédos villanyoszlopok tartották meg. Mindkét járműben csak a sofőr utazott, akik a tűzoltók kiérkezése előtt kiszálltak kocsijukból. A műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, illetve biztosították a baleset helyszínét. Az eset során személyi sérülés nem történt. A kereszteződést a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Meghibásodott és kigyulladt tegnap Nagyszénáson a Hősök útján egy lakás illemhelységében található villanybojler. Az orosházi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a lakás tulajdonosa a tüzet eloltotta. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotók: Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában