Modernizáció

2024.07.06. 07:06

Folytatódik a LED-csereprogram Eleken

A nagy érdeklődésre való tekintettel az eleki önkormányzat és a CYEB jóvoltából a LED-csereprogram ismét elérhető a város lakosai számára.

Vincze Attila

A ledcsere.hu oldalon július 31-ig az regisztrálhat, aki az előző ütemben nem jelentkezett, vagy akinek korábban elutasították a jelentkezését – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György.

ledcsere, program, Led
Közel 6000 LED-fényforrást már korábban átadtak térítésmentesen. Illusztráció: MW-archív

A polgármester kiemelte, hogy az online felületen a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Hozzátette, hogy a regisztrációhoz a villanyszámlán felül szükség van személyazonosító igazolványra és lakcímkártyára. A városvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy az igénylők átvételi helyként Eleket jelöljék meg. 
Szelezsán György hangsúlyozta: a program első körében 483 eleki háztartás regisztrált sikeresen, melynek eredményeként közel 6000 LED-fényforrást adhattak át térítésmentesen. Megjegyezte: ha valaki nem rendelkezik interneteléréssel, vagy segítséget szeretne kérni az ügyintézésben, akkor a városházán ügyfélfogadási időben teheti ezt meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!