Békéscsaba

2024.06.02. 11:18

Gyakorlati oktatói képzést szervezett az iparkamara

Kétszer három napos gyakorlati oktatói képzést tart a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával. A vizsga után a résztvevők gyakorlati oktatóként foglalkozhatnak az iskolán kívüli, külső gyakorlati képzőhelyen a tanulókkal.

Beol.hu

Az iparkamara tájékoztatása szerint ez a hat nap fejlődési lehetőséget biztosít a leendő gyakorlati oktatóknak a diákokkal való egyes problémás szituációk kezelésében. 

iparkamara, gyakorlati képzés, diákok, oktató
Benkóné Dudás Piroska oktató, egykori iskolaigazgató az egyik előadó. Forrás: Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Benkóné Dudás Piroska oktató, egykori iskolaigazgató egyebek mellett arról beszélt, ő miért engedte meg mindig a gyerekeknek, hogy egyenek az óráján. Az éhes, szomjas fiatal ugyanis nem tud figyelni. A résztvevők többek között a pedagógia, szociálpszichológia, kommunikációs területen szereznek jártasságot, illetve a gyakorlati képzéssel kapcsolatos dokumentációról kapnak felvilágosítást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!