Létszámleépítés

2024.06.27. 09:41

Állásbörzét tartottak a Henkel ladányi munkavállalóinak

Állásbörzét tartottak a Henkel Magyarország Kft. munkavállalóinak. A Békés Vármegyei Kormányhivatal a vállalattal közösen szervezett állásbörzét szerdán a Henkel körösladányi üzemében. A vármegyei munkáltatók részvételével megvalósult karriernap a gyáregységben dolgozók zökkenőmentes elhelyezkedését hivatott segíteni.

Papp Gábor

A vármegyei kormányhivatal minden elérhető eszközzel támogatja a körösladányi üzem létszámleépítésében érintett családokat, valamint folyamatosan kapcsolatban áll a Henkellel a dolgozók kedvező elhelyezkedése érdekében – írta a Békés Vármegyei Kormányhivatal.

Henkel, állásbörze, körösladányi, gyár
Állásbörzét tartottak a Henkel üzemében: cél, hogy a dolgozók minél könnyebben eltudjanak helyezkedni. Forrás: Békés Vármegyei Kormányhivatal

Az üzem dolgozói uniós és hazai finanszírozású forrásokból átképzésben, munkaerő-piaci programokban vehetnek részt, valamint zajlik a potenciális foglalkoztatók feltérképezése, a munkaerőigények rögzítése is.

Heti kétszer kihelyezett ügyfélszolgálat a Henkel gyárában

A Békés Vármegyei Kormányhivatal annak érdekében, hogy megkönnyítse a dolgozók újbóli munkába állását, heti két alkalommal kihelyezett ügyfélszolgálatot is fog működtetni a gyárban. A gyáregység területén megvalósult állásbörzén több mint 13 jelentős, nagy létszámot foglalkoztató cég kínálta álláslehetőségeit az üzemben dolgozóknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!