Kérdőív

2024.06.13. 19:37

Mit gondol az aktív- és ökoturisztikai fejlesztésekről?

Egy aktív- és ökoturisztikai projektet készít elő a Békés Vármegyei Önkormányzati Hivatal csapata, és ennek szakmai megalapozottsága érdekében előzetesen felméri az igényeket, ennek kapcsán pedig egy kérdőívet is összeállított – ismertették a vármegyeházán.

Licska Balázs

A kérdőívet anonim módon pár perc alatt ki lehet tölteni. 

ökoturisztikai projekt, kérdőív
Egy aktív- és ökoturisztikai projektet készítenek elő a vármegyeházán, ennek kapcsán kérik az anonim kérdőív kitöltését.

Ebben arra kérdeznek rá, hogy a térségben élők  életminőségének javítása tekintetében mit ítélnek fontosnak, melyik gazdasági ág fejlesztésétől remélik a térség gazdasági életének fellendülését. Kíváncsiak arra a véleményre is, hogy a turizmusnak meghatározó jelentősége van-e a térség életében, és ha igen, akkor hogyan képzelik el az aktív- és ökoturizmus fejlesztését. Kérnek egy értékelést is a térség természeti és épített környezetének állapotával, minőségével; a szálláshelyek, vendéglátóegységek mennyiségével, minőségével; a térség turisztikai programkínálatával kapcsolatban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!