Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

2024.05.29. 11:07

Újvidéki vásárra utaztak a vállalkozók

A szerbiai, vajdasági Újvidékre, a város nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari vásárára utaztak a minap a vármegye vállalkozói a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében – ismertették a kamaránál.

Licska Balázs

A térítésmentes szakmai út lehetőséget biztosított személyes találkozásokra, üzleti kapcsolatok építésére vagy fenntartására, újabb kereskedelmi megállapodások megkötésére. Szikszai Csaba, a kamara külgazdasági és vállalkozásfejlesztési osztályának vezetője többek között Skapinyecz Péterrel, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. cégvezetőjével tárgyalt.

Térítésmentes szakmai utat szervezett a vármegye vállalkozói számára a kamara. 
Forrás: BVKIK

A vásáron az élelmiszeripar, a vegyianyagipar szereplői, a mezőgazdasági berendezések gyártói, a mezőgazdasági innovatív technológiákkal és az alternatív energiaforrások felhasználásával foglalkozó cégek vettek részt. Ezen kívül a mezőgazdaság legújabb műszaki és technológiai vívmányai, a tudomány mezőgazdasági alkalmazásai, a bioélelmiszerek kerültek terítékre egyebek mellett, de a világ legtávolabbi zugaiból származó termékekkel és szolgáltatásokkal is lehetett találkozni.

Az utazást a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott Vállalkozásfejlesztési Projekt keretében valósította meg.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!