Ötleteket hoztak

2024.04.19. 19:22

Pozsonyban járt a kamara küldöttsége

Pozsonyban járt a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hattagú küldöttsége a napokban. A négynapos utazás során a résztvevők ellátogattak a Danubius Gastro 2024 kiállításra, illetve viszonozták a Pozsonyi Kereskedelmi és Iparkamara vizitálását.

Licska Balázs

– Régen esedékes volt a pozonyi látogatás – mondta dr. Orosz Tivadar, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. – Jó volt látni, hogy milyen sokat fejlődött a szlovák főváros, és a céglátogatások is hasznosak voltak. Jártunk a Mobility & Innovation Production Kft.-nél, ahol hidrogénüzemű járműveket, buszokat gyártanak. Találkoztam a pozsonyi kamara elnökével, Igor Junasszal, megegyeztünk, hogy Békéscsabára szervezünk egy szlovák-magyar-román konferenciát és üzletember-találkozót.

iparkamara, Pozsony, vállalkozások
Gasztronómiai kiállításon is részt vett a Békés vármegyei delegáció. Fotó: BVKIK

A delegáció ezen kívül számos fontos üzletemberrel folytatott eszmecserét, illetve részt vett a Danubius Gastro 2024 kiállításon is, ahol a gasztronómiai újdonságokról tájékozódtak. Ez a program különösen Vozár Mártonnak, a Békés vármegyei kamara alelnökének és a turisztikai tagozat elnökének volt hasznos, aki a helyi vállalkozóknak adja majd át a Pozsonyból hozott ötleteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!