Költségvetés

2024.01.27. 11:16

Stabilnak látszik Telekgerendás gazdasági helyzete

Jelenleg is készül Telekgerendás költségvetése, melyet februárban fogad el a képviselő-testület – tájékoztatta hírportálunkat Ránkli Ferenc polgármester.

Dinya Magdolna

Ránkli Ferenc

Fotó: Für Henrik-archív

Beszámolt arról, hogy a képviselőkkel együtt rendszeresen részt vesznek munkaértekezleteken, ahol a büdzsé tervezése során megbeszélik a különböző kéréseket és igényeket. A képviselők megfogalmazzák elképzeléseiket és ötleteiket, valamint beszámolnak a lakossággal történt konzultációkból származó visszajelzésekről. Ezek alapján együttműködnek a pénzügyi szakemberekkel, hogy összeállítsák a költségvetést és biztosítsák a szükséges forrásokat a tervezett projektek megvalósításához. 

A polgármester elmondta, a tavalyi adóbevételük kiváló volt, ami részben annak köszönhető, hogy sok cég és vállalkozó tevékenykedik Telekgerendáson. Ennek következtében a település gazdasági helyzete stabilnak és biztosnak látszik, amely lehetővé teszi a tervezett intézkedések megvalósítását. Emellett a polgármester megemlítette, hogy pályázatot nyújtottak be a hivatal házasságkötő termének felújítására, így további fejlesztésekre számíthat a község.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!