Jövőkép

2023.11.17. 11:05

Készül a gyulai turizmus jövő évi marketingterve

Készül Gyula, a történelmi fürdőváros 2024. évi marketingterve – tájékoztatott Facebook-oldalán a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.

Papp Gábor

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Mint írták, a kft. tulajdonosi körének a gyulai szállodák, a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület, az önkormányzat, valamint a legnagyobb attrakciók képviselői tartottak marketinges egyeztetést az elmúlt napokban az Aqua Hotelben. A szakmai fórum célja az idei turisztikai városmarketing-tevékenység bemutatása, az elért eredmények részletes elemzése, kiértékelése, valamint a jövő évi marketingstratégia meghatározása volt.

– Partnereink elégedettek a 2023-ban kialakított új finanszírozási koncepcióval, amely lehetővé tette a pozitív forgalmi spirált eredményező, médiazajból kitűnő, jól látható megjelenéseket városunkról – emelte ki. – A marketingeszközök alappillére az online marketing, mely a televíziós, rádiós és nyomtatott sajtóban történő megjelenések mixével hozzájárult ahhoz, hogy Gyula – a válságos időszak ellenére is – tartani tudja előkelő pozícióját a legnépszerűbb magyar vidéki desztinációk között. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!