Üzletközpont

2023.11.30. 11:02

Hamarosan megnyílik a Szarvas Center – videóval

A régi vasipari épületében nyílik meg az új üzletközpont.

Vásári Erzsébet

Dankó Béla: ezzel az újítással Szarvas ismét bebizonyította, hogy igazi járási székhely

Fotó: Facebook/Dankó Béla

A város lakói több okból is szomorú szívvel jártak-keltek a szarvasi vasipari épületegyüttes mellett annak bezárása után, hiszen nem sokkal ezelőttig csupán annak pusztulását tapasztalták – fogalmazott a közösségi oldalán megjelent videójában Dankó Béla országgyűlési képviselő, amikor a napokban a felújítás alatt álló épülethez látogatott. Ismertette: a fentiek miatt is örültek annak, amikor érkezett egy befektető azzal acéllal, hogy ebben az épületben valósítja meg projektötletét, a Szarvas Centert.

Az országgyűlési képviselőtől megtudtuk, jelenleg már a projekt megvalósításának a végéhez közelednek, aminek köszönhetően a régi vasipari épületében hamarosan megnyílik egy olyan új üzletközpont, ami a várost és annak térségét is szolgálni fogja. Hangsúlyozta, ezzel az újítással Szarvas ismét bebizonyította, hogy igazi járási székhely, hiszen olyan kereskedő cégekkel bővíti a helyi szolgáltatások körét, amelyek a térségben élők életminőségét javíthatja azáltal, hogy helyben is meg tudják vásárolni az adott üzletek termékeit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!