miniszteri látogatás / videóval

2020.07.26. 16:44

Mezőhegyesi ménesbirtok: agrárdigitalizációval az élen

– Az agrárium digitalizációja a költséghatékonyságról szól. Ehhez a kiemelten fontos fejlesztési folyamathoz egy erős szövetségest találtam Palkovics László személyében. Az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter mezőhegyesi látogatásáról így számolt be Lázár János, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságért felelős kormánybiztosa.

Cs. I.

Fotó: Nagy Tibor 3

A miniszteri látogatásról film is készült, amiből kiderült, hogy a szaktárca vezetőjének az agrárdigitalizációról és a modern agráriumra vonatkozó tervekről, fejlesztési elképzeléseikről számoltak be a mezőhegyesiek.

– A minisztérium iparfejlesztési stratégiájában amit megfogalmaztunk, az itt ötvöződött – reagált a látottakra a miniszter. A mintagazdaságot alkalmasnak nevezte arra, hogy fogadja azokat a magyar gazdákat, akik ötleteket akarnak gyűjteni, ellesni. Itt mindez bemutatható – tette hozzá látogatása végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!