Szépségverseny

2024.04.21. 13:12

Tündérszépek 2024: öten már megmutatták magukat

Április 8-án kezdetét vette a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. Az első lányok pedig már meg is mutatták magukat. Ezután már olvasóink kezében a döntés, hiszen egy szépség továbbjutása a begyűjtött értékeléseken múlik.

Beol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek verseny regionális fordulója, melynek során összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Békésben, Bács-Kiskunban és Csongrád-Csanádban. Minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán. A versenyzőket a megjelenésüktől kezdve egészen május 27-én 23:59 óráig lehet egy 1-10-ig terjedő skálán véleményezni.

Az olvasói értékeléseken múlik, hogy ki lesz az a szépség, aki továbbjutnak a központi közönségszavazásra, míg a zsűri döntése alapján további 3 lány kerül be az országos döntőbe.

Az értékelés menete

A verseny során a versenyzőket olvasóink 1-től 10-ig terjedő skálán értékelhetik. Egy felhasználó egy lányra egy nap egy értékelést adhat le. Az értékeléshez érvényes e-mail-címre van szükség, mivel az értékeléseket az erre az e-mail címre küldött üzeneten keresztül kell megerősíteni.

Lássuk hát kik is vannak eddig versenyben! A fotókra kattintva értékelheti a lányokat.

Potocska Dzsenifer (a képre kattintva szavazhat)
Fotó: Bencsik Ádám
Vig Vivien (a képre kattintva szavazhat)
Fotó: Dinya Magdolna
Lenkei Mercédesz (a képre kattintva szavazhat)
Fotó: Dinya Magdolna
Lévai Anasztázia (a képre kattintva szavazhat)
Fotó: Bencsik Ádám
Balogh Dóra Evelyn (a képre kattintva szavazhat)
Fotó: Bencsik Ádám

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!