Tündérszépek 2024

2024.02.21. 14:10

Hódít a sportcipő és az egyenes tincsek

Csini magassarkú vagy kényelmes sportcipő? Göndör loknik vagy egyenes haj? Nem meglepő, mire szavaztak a Békés vármegyei csajok!

Beol.hu

Ahogy korábbi Tündérszépünk, Bodzán Nikolett, úgy instagram követőink döntö többsége is inkább a kényelmes sportcipőre és az egyenes hajra szavazott

Fotó: Imre György-archív

Egyértelmű, hogy egy fotózás során érdemes magassarkút választani, de fontos, hogy a lábunkra legtökéletesebben passzolót válasszuk. A Tündérszépek hamarosan induló fotózásán is célszerű nőies lábbelit választani, de ki mondta, hogy egy menő sportcipő nem tehet szexivé? 

Instagram követőink 90 százaléka szavazott a kényelemre, vagyis ennyien választanának inkább egy vagány sportcipőt, mintsem egy magassarkút. Ezt a lábbelit követőink csupán 10 százaléka választaná a hétköznapokban. 

Elsöprő sikert aratott a kényelem
Forrás: Beol Instagram

Az alkalomhoz és a ruházathoz illően kell frizurát választani. Fontos az összhatás, ahogyan a smink kiválasztása megfelelően az archoz és a hajhoz. Manapság már minden egyenes hajjal rendelkező hölgyemény szeretne hullámos hajtincseket, főleg, ha valamilyen különleges eseményről van szó. Instagram követőink döntő többsége (83 százalék) mégis inkább az egyenes hajra voksolt.

Voksolóink között az egyenes haj a befutó
Forrás: Beol Instagram

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!