Tündérszépek

2022.09.04. 12:53

Kívül és belül is ápolnunk kell a szépségünket, vallja a csabai Szolcsánszky Tünde

Hamarosan lezárul a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk. Az országos verseny a végső szakaszához érkezett., hiszen a döntősök hamarosan a zsűri előtt is bemutatkozhatnak. Békés megyét a csabai szépség, Szolcsánszky Tünde képviseli majd a szeptember 8-ai megmérettetésen.

Szolcsánzsky Tünde

– Mivel töltötted a nyarat?
Többek között fitneszversenyekkel telt a nyaram. Továbbá egy szépségversenyen is részt vettem, emellett nyaraltam, pihentem és készültem a szeptemberi megmérettetésre. 

– Hogyha nem a fitneszversenyekkel foglalkozol, akkor mivel töltöd az idődet?
 Nagyon szeretek lovagolni, gyermekkori álmom volt, hogy legyen egy lovam. Szeretek olvasni, a családommal lenni, illetve fejleszteni magam.

– Mennyire számítottál arra, hogy te leszel a megyei győztes?
Őszintén szólva nagyon meglepődtem, mert tavaly ugye nem sikerült a megyei fordulóból továbbjutnom. Idén igazán nem is követtem nyomon a történéseket, ismerőseim mutatták az újságot, hogy benne vagyok. Nagyon örültem neki.

– Hogyan készültél a fotózásra? Mennyire vártad már a találkozót a többi lánnyal?
 Mivel fitneszversenyző vagyok, ezért folyamatosan edzek, foglalkozok a testemmel, hogy jobban nézzek ki. Továbbá odafigyelek a bőrápolásra is. A fotózás jó hangulatban telt, a lányok, a sminkesek és a fodrászok is nagyon aranyosak és kedvesek voltak. 

 

– Szerinted mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik megvannak benned ahhoz, hogy a végén a te fejedre kerülhessen a korona?
Én úgy gondolom, hogy kívül és belül is ápolnunk kell a szépségünket. A belső értékeken belül fontos szerintem, hogy alázatos, kedves, mindenkivel megértő legyen egy szépségkirálynő. Természetesen kívül is mindenre oda kell figyelnünk. Nem elég egy szép arc, ha a testünkkel nem foglalkozunk. Fontos, hogy megteremtsük az összképet.

– Te magadat hogyan jellemeznéd?
Úgy gondolom, hogy nagyon kitartó vagyok, ha van egy álmom, akkor azért mindent megteszek és minden időmet és energiámat belefektetem. Ahogy említetettem fitneszversenyző vagyok és azért az elég sok áldozattal és lemondással jár. A diéta, az edzések stb. Kitartónak és céltudatosnak is tartom magam.

– És megéri ez a sok lemondás?
Szerintem abszolút, még akkor is ha nem én nyerek. Nagyon sok kapcsolatra lehet szert tenni, és számos pozitív visszajelzést kap az ember ilyenkor. A hangulat és maga az egész verseny egy örökre szóló élmény egy lány életében.

– Hogyan készülsz a szeptember 8-ai országos döntőre?
Szerintem fontos gyakorolni a beszédet az emberek előtt. Igyekszem kicsit fejleszteni magam, hogy ne legyek zavarba, hogyha beszélnem kell. Emellett természetesen tovább folytatom az edzéseket is.

 

– Mit ad számodra egy ilyen szépségverseny? Milyen lehetőséget látsz a szépségiparban, esetleg van e hosszútávú célod vele?
– Nagyon sok pozitív élményt nyújt az, hogyha sokan megdicsérnek, főleg ha valakinek nincs annyi önbizalma. Nekem se volt, de amikor elkezdtem versenyezgetni, akkor nagyon sok pozitív visszajelzést és dicséretet kaptam, aminek köszönhetően sokat nőtt az önbizalmam.

– A jövőben továbbra is szeretnék szépségversenyeken részt venni. Továbbá a fitnesz- és bikini modellkedést se fogom feladni. Szeretném, hogy felfigyeljenek rám és úgy gondolom, hogy a Tündérszépek is egy jó lehetőség arra, hogy  jobban megismerjenek.

– Mik a jövőbeni terveid?
– A fitneszben nagyon szeretnék sikeres lenni. Három fő verseny van, amit meg szeretnék nyerni: egy világbajnokság, egy Arnold Classic és egy Európa-bajnokság. Emellett profi kártyát szeretnék szerezni. Újabb szépségversenyeken is szeretném megmérettetni magam, gondolok itt például a Miss Balatonra. Továbbá a modellkedést szeretném komolyabb szintre emelni.
 

Szurkoljunk együtt, hogy a Békés megyei Szolcsánszky Tünde fejére kerüljön a korona!


 

A Viharsarok szépéről készült korábbi cikkeink IDE kattintva olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!