Tündérszépek 2020

2019.09.25. 19:29

Nem késő, még te is lehetsz Tündérszép!

Hétfőtől napról napra újabb szépséggel ismertetjük meg olvasóinkat a Békés Megyei Hírlap hasábjain és hírportálunkon, hiszen elindult a Tündérszépek 2020 megyei előválogatója.

H. D.

Nem kisebb a tét, mint hogy kiderüljön, idén vajon kinek a fejére kerül fel a korona az országos döntőn, és ki indíthatja be egy modellszerződéssel karrierjét. Túl vagyunk több kör fotózáson, már tíz ifjú hölgy állt eddig Imre György fotóriporter kamerája elé, hogy elkészülhessen ingyenes portfóliójuk.

Még Te sem késtél el!

Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek! Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Békés megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

A szerző felvétele

Imre György a keddi fotózáson a sarkadi Váczi Virág (képünkön) portfólióját is elkészítette. A fiatal jelentkező ifjú kora ellenére rutinosan mozgott a vaku kereszttüzében, ugyanis többször fotózták már.

Itt az ugródeszka, hogy megismerjen az egész ország!

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával és Harsányi Leventével, vár rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok és utazások!

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel a korona a január végi országos döntőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!