Suliturné, fellépés

2024.05.27. 13:35

Battonyán duplázik a Dirty Slippers

A Dirty Slippers zenekar hihetetlen sűrű menetrenddel indította az évet. Ha csak az elmúlt fél évet nézzük: angliai lemezszerződés, Magyar Rekord-díj a Suliturné program kapcsán, egy új videoklipes dal, az „On top of the world" című dalhoz és folyamatos turnézás jellemezte a Békés vármegyei csapat, a Dirty Slippers napjait.

Beol.hu

A hétvégén pedig egy igazán ütős duplázásnak lehet tanúja a battonyai közönség, hiszen pénteken 11 órától közel tíz év után újra a Mikes Kelemen Gimnáziumba látogat a Suliturné, a Dirty Slippers drog, alkohol és HPV elleni prevenciós programsorozata. Másnap, szombaton pedig a főtéri nagyszínpadon, este hat órától a város napokon lép színpadra a zenekar. 

Lobó-Szalóky Lázár, Dirty Slippers, koncert, suliturné
Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere a londoni koncerten. Fotó: Tommy Rowland

Lobó-Szalóky Lázár, a zenekar frontembere elmondta: 

Battonya mindig is különösen kedves volt a szívünknek, a zenekar kezdete óta minden évben játszunk a városban és kivétel nélkül minden koncert csodásan sikerült. A most hétvégi duplázás pedig öröm számomra, hiszen ritka, hogy egy településen egymást követő napon tudjunk Suliturnézni és fesztivál koncertet is adni. Nagyon jól jön ez most össze, minden szempontból. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!