Békéscsaba

2024.04.20. 10:00

Ketten az úton: itt a Supamono új albuma – videóval

Új albummal jelentkezett április elején a békéscsabai Supamono együttes. A Ketten az úton tizenegy vadonatúj dalt tartalmaz, több elektronikus műfajt is felsorakoztat.

dr. Nagy Szilvia

Az együttes vezetője és zenei producere, Nédó Géza elmondta, a már ismert klipes dalokon kívül (Az új Gyermekkorunk, Együtt szeretetben, Velünk vagy) a legújabb szöveges klip, a Szép az Élet is megtalálható a Ketten az úton címet viselő albumon. 

ketten az úton, supamono, zene, album
Ketten az úton: Nédó Géza és Sajti Anita turnéra is indult. Fotó: Supamono

– Sok fontos gondolatot rejtettünk el a számok szövegeibe, büszkék vagyunk a friss anyagra. Együttesünk országjáró turnéra is indul; legújabb műsorunkkal eljutunk jó pár hazai településre, rendezvényre, fesztiválra – sorolta. A frontember hozzátette, a Supamono lemezbemutató turnéjának dátumait és helyszíneit folyamatosan publikálják a weboldalukon, valamint Facebook oldalukon. Az új album dalai meghallgathatók az ismert stream felületeken (Spotify, YouTube Music, Deezer, stb.) és megvásárolhatók az online zeneáruházakban (Beatport, Amazon, Apple Music, stb.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!