Énekes

2024.03.02. 15:22

Balázs Palit első tehetségkutatóján kiütötték

Közösségi oldalán nosztalgiázott a telekgerendási születésű énekes, egy 1985-ös tehetségkutató történetét mesélte el. Az akkor 17 éves Balázs Pali telekgerendási osztálytársaival Refrakció nevű zenekarával indult el a ,,világhírnév felé”.

Beol.hu

„Hatalmas lelkesedéssel és hittel indultunk útnak a Telekgerendáson osztálytársakból alakult, Refrakció nevű zenekarom tagjaival a  „világhírnév felé” – írta Balázs Pali

Balázs Pali, énekes, színpad, zenész
Balázs Pali ma a színpadon. Fotó: Facebook/Balázs Pali

„Gondosan bepakoltunk minden hangszert, erősítőt....stb, a szürke Trabantunk tágas ? utasterébe és a hozzácsatolt kis utánfutónkba,  ahogy ilyenkor illik.  Magunkat is bepréseltük még valahogy a fülkébe és irány az álmok megmérettetésére… Gyorsan kiderült a számunkra, amint jöttek a zenekarok szépen sorban, hogy erős lemaradásunk van a többi világsztárjelölt bandához képest. Nem baj, biztattuk egymást a nézőtéren, jöjjön aminek jönnie kell…aztán végre mi is sorra kerültünk... A produkciók végén a zsűri elvonult majd mindenkit véleményeztetett… kivéve a mi veretes csapatunkat.
Valószínű a zsűri jobbnak látta nem értékelni a lelkes fiatalok amatőr próbálkozását. Az addig töretlen hittel és lelkesedéssel működő csapat ambíciója pillanatok alatt darabokra tört, hazafelé szinte szótlanul tettük meg a 26 km-t a szürke kis kétütemű csodánkkal.”

Balázs Pali élete azon a napon dőlt el végérvényesen

Balázs Pali ugyanakkor hisz benne, hogy az ő életem viszont valószínű azon a napon dőlt el végérvényesen a zene kapcsán. „Rengeteg minden történt azóta a közel 40 év alatt, de az egy másik sztori, ami most talán lényegtelen is… Viszont, ha erre a néhány hónapja készült koncertfotóra ránézek és megpillantom magam mögött a  LED falon a  39 éve,  a tehetségkutatón készült pillanatképet, akkor  felerősödik bennem az a gondolat, hogy néha talán  a nagy kudarcból is lehet tanulni, erőt meríteni és akár a padlóról felállva tovább haladni a céljaink felé” – írta az énekes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!