Baleset

2024.02.04. 08:14

Villamossal ütközött: totálkárosra törte autóját Baukó Éva

Villamossal ütközött szombaton délelőtt a fővárosban a békéscsabai származású celeb, Baukó Éva. Az egykori valóságshow szereplő a Borsnak elmondta: totálkáros lett az autója. Sérülés szerencsére nem történt.

Beol.hu

Hálát ad a sornak, hogy nem lett semmi baja és szerencsére a villamos utasai közül sem sérült meg senki.

Fotó: Fotó: Facebook

„A villamos a kocsim jobb oldalát kapta el, így szerencsére nem történt személyi sérülés. Az ütközés után sokan szaladtak oda hozzám, mindenki nagyon kedves volt, ezúton is köszönöm nekik! Egy rendőrnő, félve, hogy felrobban a kocsi, kiszállított az autóból. Aztán jött tűzoltó, rendőr, mentő, utóbbi be is vitt a kórházba. Pánikrohamom volt, kaptam nyakmerevítőt, aztán kórházba vittek, ahol a lehetséges belső sérülések miatt csináltak röntgent, CT-t, ultrahangot. Összeteszem a kezem, hálát adok a sornak, hogy nem lett semmi bajom és szerencsére a villamos utasai közül sem sérült meg senki! Egyébként a humoromnál voltam a mentőben, megfújatták a szondát, mondtam, simán, hiszen 10 és fél éve nem iszom alkoholt” – nyilatkozta a Borsnak Baukó Éva.

A celeb vasárnap délelőtt a közösségi oldalán is beszámolt a történtekről.

Totálkárosra tört az autója. Forrás: Facebook/Baukó Éva

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!