Keresztény szintipop

2024.02.26. 06:50

Velünk vagy: megérkezett a Supamono új videóklipje!

A békéscsabai Nédó Géza és Sajti Anita, vagyis a Supamono együttes a napokban vadonatúj dallal, videóklippel és digitális kislemezzel jelentkezett.

Beol.hu

A békéscsabai duó legújabb, könnyen fogyasztható, a 80-as évek szintipop hangzását erősen idéző dalában témaként ezúttal is a valódi kereszténység értelmét, az igazi Istenhitet célozta meg, bár áthallásos lehet a szöveg azok számára is, akik nem követnek semmilyen keresztényi utat, hanem a maguk életének egy-egy kulcsfontosságú szereplőjében hisznek.

supamono, videóklip, szintipop
Új videóklippel jelentkezett Nédó Géza és Sajti Anita

Az együttes teljes gőzzel készül az idei évre, ugyanis országos turnéra indul. A dátumok folyamatosan publikálódnak weboldalukon, illetve Facebook oldalukon. Annyi már biztos, hogy a Ketten az úton – turné 2024 című műsorukkal tavasszal két békéscsabai helyszínen is tiszteletüket teszik: március 9-én, szombaton 10 órától a térségi piacon, valamint április 13-án szombaton 19:30-tól a Magyar Pünkösdi Egyház Teljes Evangéliumi Gyülekezeti termében, a Berényi út 25. szám alatt. Természetesen terveznek még további békéscsabai illetve környékbeli fellépéseket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!