TV2

2023.11.30. 15:09

Sánta Laci kézzel mosta ki a ruháit a farmon és egyáltalán nem bánta

Igen, a farmon mi mostuk ki a saját kis kezünkkel az összes ruhánkat, és egyáltalán nem okozott nehézséget – írta közösségi oldalán a színészi pályáját Békéscsabán kezdő, jelenleg a TV2 Farm VIP műsorában látható Sánta Laci.

Beol.hu

Élvezte, hogy lassíthatott.

Fotó: Facebook

„Érdekes, hogy bizonyos értelemben felgyorsult az idő, hiszen sokkal sűrűbb volt az életünk/életem mint eddig bármikor, ugyanakkor ezzel párhuzamosan az is igaz volt, hogy lelassult az idő! Nem kellett semmi másra koncentrálni, csak a farmon belüli életre. Nem csörgött ötpercenként a telefon (hisz nem is volt nálunk), nem kellett a város egyik pontjából a másikba rohangálni, nem idegeskedtem a dugóban, nem stresszeltem magam azon, hogy tudom-e a szöveget a következő színházi próbára… Csak arra figyeltem, hogy csiszolni kell, gyalulni, festeni… vagy az épp aktuális termelési feladatot minél tökéletesebben elvégezni. Teljesen szemellenzőssé váltam, oly mértékben beszippantott ez a játék vagy verseny, hogy semmi más nem érdekelt csak, hogy minél jobban teljesítsek és minél tovább bent maradhassak! Nagyon fontos volt számomra, hogy keményen és elszántan küzdjek” – írta a napokban Sánta Laci.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!