Lobó-Szalóky Lázár

2023.11.29. 15:18

A The Sherlocks tagjaival bulizott a Dirty Slippers frontembere – videóval

Ahogyan azt már több alkalommal is megírtuk, a gyulai Lobó-Szalóky Lázár által vezetett Dirty Slippers zenekar eredeményes évet tudhat maga mögött, hiszen számos sikert értek el Angliában. Természetesen a sikerek mellett fontos szakmai és baráti kapcsolatok is kialakultak az idén.

Beol.hu

Lobó-Szalóky Lázár és The Sherlocks - pálinka kóstolás a budapesti Akvárium klubban

Az egyik ilyen új barátság, a brit slágerlistákat meghódító, a nemzetközi sajtóban a jövő nagy indie rock sztárjának tartott The Sherlocks zenekar tagjaival köttetett. Az angol produkció első ízben járt Budapesten az elmúlt napokban, ahol vasárnap este Lobó-Szalóky Lázár tartott Nekik idegenvezetést. Az énekes Facebook oldala szerint jártak a Deák téren, meglátogattak magyar éttermeket és pálinkát kóstoltak, utána pedig felfedezték a Gozsdu Udvart. Kedden városnézés volt a program, este pedig a Dürer kertben adtak fantasztikus hangulatú koncertet, ahol Lázár a rádióműsora, a Panda Rádió Premier számára egy interjút is rögzített a négyessel. 

The Sherlocks a Dürer Kert színpadán

A britek remekül érezték magukat nálunk, hiszen még arról is közzétettek egy videót, ahogy a fővárosi koncert után a rajongóknak integetnek a turnébuszból. 

Az, hogy ez a kiváló kapcsolat mit jelenthet majd a Dirty Slippers-nek Angliában a jövő zenéje, de az biztos, hogy nagyon biztató látni Lázárék haladását a nemzetközi zenei életben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!