Celebfigyelő

2022.03.26. 11:00

Mihalik Enikő New Yorkban kirándult, Rákóczi Feri felemás zoknit húzott

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami Békés megyei származású celebjeink háza táján történik! Dőlj hátra, mi szállítjuk neked az infókat.

Gál Csaba

A hét elején megérkezett az utánpótlás a könyvesboltokba és a kijelölt helyekre. A szóban forgó áru népszerű sportriporterünk, a Gyomaendrődön nevelkedett Szujó Zoltán újonnan megjelent könyve volt, mely az Öveket bekapcsolni címet viseli és melyet pár nap alatt elkapkodtak. Mint az a posztból kiderül, most már fellélegezhetünk, hiszen utánpótlás van bőven.

A békéscsabai születésű szupermodell, Mihalik Enikő New Yorkban kirándult egyet, ahol a barátaival találkozott. A képeket elnézve igazán jól érezte magát, hiszen a Szabadság-szobor és az Intrepid repülőgép-hordozón kívül egy jégkorong-mérkőzésre is ellátogatott.

Színes zokni, megértés, szeretet. Március 21-én volt a Down-szindróma világnapja. Ezen a napon az emberek világszerte feltűnő színű és mintájú felemás zoknit húzva hívják fel a figyelmet arra, hogy mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalmunknak. Így tett a Rádió1 újkígyósi származású műsorvezetője, Rákóczi Feri is.

Valaha vérszomjas fenevadak voltunk és tőlünk félt az erdő-mező minden lakója. Aztán rájöttünk, hogy baromi cukik vagyunk és ez a kétlábú fura alakok mindent megtesznek, hogy boldog legyek, úgyhogy vadásszanak a kóbor kutyák, engem megtaláltok a gazdi ölében - olvasható Baji Balázs Instagram-posztjában. A békéscsabai születésű kétszeres olimpikont, világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutót, tavaly év végén választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság új sportolói bizottságának vezetőjévé. Most Üröm mellett kirándult egyet kutyájával.

A huszonhárom éve alakult gyulai zenekar, a Magna Cum Laude adott az elmúlt hétvégén egy fergeteges, nőnapi, akusztikus koncertet az Erzsébetligeti Színházban. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendültek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogatott meglepetéseket az este. Legújabb posztjukban a felemelő pillanatokról osztottak meg képeket.

Csoda hétvége, csodás emberekkel, és pillanatokkal. Mint az a békési énekesnő posztjából kiderül, Zsombok Réka jól érezte magát a harmincéves Csabai Színistúdió születésnapi gálaműsorán.

Pluszegy

Mihalik Enikő tavaly augusztusban hozta világra első gyermekét, Eva Rose-t, akit azóta már több alkalommal meg is mutatott. Legújabb posztjában ismét tündéri kislánya játssza a főszerepet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!