Országos döntő

2024.05.31. 07:00

Ismerje meg a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játék Nógrád vármegyei jelöltjeit és szavazzon!

Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában ez már az országos döntő, ahol az Ön szavazata is számít! Vármegyéről vármegyére haladva mutatjuk meg a jelölteket, de szavazni természetesen valamennyi versenyzőre tud, akár naponta is! Ma a Nógrád vármegyei jelöltek mutatkoznak be.

MW

Bárki szavazhat az év tesitanárára

Forrás: Magyar Diáksport Szövetség

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Ismerje meg a tesitanárokat:

30 év alattiak: Varga Viktória / Kazár / Aba Sámuel Általános Iskola

A sport mindig is az életem része volt, óvodáskorom óta teniszezek, 12 év aktív versenyzői múlt van a hátam mögött, így szinte nyilvánvaló volt, hogy a sport terén fogom megtalálni a hivatásomat. A mozgásos képességek mellé társult a gyermekszeretet és az aktív életmód iránti elköteleződésem, melyek véglegesen a tanári pályára szólítottak. Mindennapos nevelői munkám célja a sportolás megszerettetése, az egészséges életmódra nevelés, a gyerekek önértékelésének fejlesztése, továbbá egészségi állapotuk javítása is. A testnevelés tanításában a legszebb, hogy minden órán motivációt és önbizalmat adunk a gyerekeknek arra, hogy küzdjenek céljaik eléréséért és megtapasztalják, hogy sikert csak kitartással és kemény munkával tudnak elérni. Fiatal korom ellenére úgy érzem, kollégáim elismerik szakmai tevékenységeimet, a nevelőtestület több díjban is részesített már pedagógus pályám kezdeti szakaszában, illetve munkaközösségvezetői feladattal is megbíztak. Számtalan versenyen való eredményes tanulói szereplést tudnék a sikereim között megemlíteni, továbbá eredményes pályázati tevékenységeimet, és az iskola aktív sportéletének fellendülését. Minden tanulóval igyekszem jó, bizalmi kapcsolatot kialakítani. A legnagyobb öröm számomra a szakmában az, amikor volt tanítványaim több év eltelte után pozitív véleménnyel, dicsérően nyilatkoznak rólam és tanóráimról, szeretettel gondolnak vissza az együtt töltött iskolai napokra.

Kisiskola kategória: Makkai Máté / Nógrád / Dr. Hesz Mihály Általános Iskola

Makkai Máté vagyok, a Dr. Hesz Mihály Általános Iskola testnevelés és történelem tanára 2018 óta. Tanulmányaimat Egerben végeztem és ezalatt az idő alatt már tanítottam az említett iskolában. Óráimat a precíz munkavégzés mellett a jó hangulat jellemzi. Diákjaimmal rendszeresen részt veszünk az atlétika, kézilabda és labdarúgás diákolimpiai küzdelmekben. A tavalyi évben a Kisiskolák versenyén mindhárom sportágban vármegyei bajnokok lettünk és országos döntőbe jutottunk. Mellékállásban két utánpótlás focicsapat edzője vagyok, illetve aktívan futballozom. Szabadidőmben röplabdázom, teniszezem, szeretek olvasni és utazni.

Nagyiskola kategória: Csákiné Szakács Krisztina / Bátonyterenye / II. János Pál Pápa Katolikus Általános Iskola

Csákiné Szakács Krisztinának hívnak és 22 éve vagyok testnevelő tanár. Szakmámat hivatásomnak tekintem. Célom, hogy mind az iskolai, mind a magánéleti sporttevékenységemmel, sportszeretetemmel példát tudjak mutatni a gyerekeknek és minél többükkel meg tudjam szerettetni a mozgást!

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Szavazzon az összes kategóriában akár naponta, de siessen: a szavazás június 10-én zárul! Köszönjük, hogy velünk játszott!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában