Labdarúgó NB I

2022.02.12. 21:41

Debrecenben megszakította rossz sorozatát a Mezőkövesd

A Debreceni VSC háromgólos vereséget szenvedett a vendég Mezőkövesdtől a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján.

A kövesdiek ezzel megszakították négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatukat, a DVSC pedig négy veretlenül megvívott találkozó után kapott ki ismét.

   

OTP Bank Liga, 20. forduló: Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC 1-4 (1-1) --------------------------------------------- Nagyerdei Stadion, 2850 néző, v.: Bognár

gólszerzők: Dzsudzsák (45., 11-esből), illetve Jurina (19., 88.), Vadnai (63.), Besirovic (68.)

sárga lap: Pávkovics (56.), illetve Qaka (23.), Vadnai (35.), Kocsis (47.), Bilali (81.)

DVSC:

   ----

Hrabina - Baranyai (Bévárdi, 71.), Deslandes (Soltész, 85.), Pávkovics, Ferenczi - Da. Babunszki (Bényei, 71.), Baráth, Dzsudzsák, Do. Babunszki, Ugrai (Bódi, 71.) - Szécsi (Tischler, 85.)

Mezőkövesd:

   -----------

Tordai - Farkas, Vadnai, Lukic, Qaka (Cseke, 67.) - Babati (Ikenne-King, 67.), Bilali, Besirovic (Drazic, 79.) - Jurina, Kocsis (Karnyicki, 61.), Calcan (Kis, 61.)

A Debrecen kezdte aktívabban a találkozót, de a vendégek védelme magabiztosan állt a lábán. Miután egy szöglet után előnybe került a Mezőkövesd, fordult a játék képe, a kövesdiek kihasználták, hogy a hazaiak rendkívül pontatlanul játszottak, és némi mezőnyfölényt alakítottak ki. Az első félidő hajrája aztán megint a házigazdáké volt, akik kapufák után közvetlenül a szünet előtt büntetőhöz jutottak, miután egy szögletnél Kocsis fellökte Baráth-ot a kapu előterében. A 11-est Dzsudzsák magabiztosan értékesítette.

A fordulást követően ismét a vendégek futballoztak veszélyesebben, és a sokadik helyzetüket gólra váltották. A vezetés megszerzése után is lendületben maradtak, s öt perc elteltével - lemásolva a második találat előtti koreográfiát - újra bevették Hrabina kapuját, ezzel eldőlni látszott a mérkőzés. A hajrá nem tartogatott fordulatot, sőt, a Mezőkövesd egy újabb jobb oldali akció végén még növelte is előnyét, így megérdemelten távozott három ponttal.

Borítóképünk forrása: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület Facebook-oldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!