kitüntetett figyelem

2018.07.19. 14:46

A vb győztese az NSO is!

Hatalmas sikerrel ért véget a világbajnokság a Nemzeti Sport Online (NSO) számára.

15 July 2018, Russia, Moscow: Soccer, World Cup, France vs Croatia, final at the Luschniki stadium. France's players celebrating their victory with the world cup trophy. Photo: Christian Charisius/dpa

Fotó: dpa Picture-Alliance/AFP

A nemzetisport.hu a magyar nyelvű weben az egyedi látogatókat és oldalletöltéseket tekintve is az élen zárta a világ első számú sporteseményét.

A 32 nap alatt naponta átlagosan több mint 307 ezer felhasználó döntött úgy, hogy az NSO-n tájékozódik a vb aktuális eseményeiről, olvas szakmai, helyszíni beszámolókat és néz meg szórakoztató tartalmakat. A percről percre frissülő élő hírfolyamunk – amelyben több mint négyezer bejegyzéssel jelentkeztünk – szintén rendkívül népszerű volt. Közben a közösségi oldalakon is másfél millió interakciót generáltak a Nemzeti Sport tartalmai, amivel minden sajtóorgánumot sikerült megelőznie az NSO-nak ezeken a platformokon, nem csak a sportoldalakat.

Ezúttal a nagy sportesemények alatt általában ugyancsak megerősödő nagy hírportálok sportrovatait is sikerült felülmúlni, az NSO budapesti szerkesztőinek és a helyszínről tudósító kollégák munkájának köszönhetően. A két nagy versenytársnál együttvéve nem néztek meg annyi cikket, mint a nemzetisport.hu-n, ahol naponta átlagban csaknem kétmillió oldalt töltöttek le a látogatók.

A világbajnokság idején látványosan emelkedett a Mediaworks nyomtatott sportlapjainak, a Nemzeti Sportnak, a Képes Sportnak és a FourFourTwo magazinnak a példányszáma is, és rendkívül népszerű volt a Nemzeti Sport, a FourFourTwo és az M4 Sport közös vb-magazinja.

Olvasóinknak köszönjük a kitüntető figyelmet!

Borítókép: AFP PHOTO / Christian Charisius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!