Krimi

2024.05.24. 17:28

Megtalálták a verőcei hajóbaleset ötödik áldozatát

A motorcsónak 39 éves utasának a holtteste Gödnél került elő a Dunából.

MW

Ebben a roncsban lelte halálát 7 fiatal ember, amikor csónakjuk nekiütközött egy szállodahajónak

Forrás: BRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben azt írják, hogy megtalálták a verőcei hajóbaleset ötödik áldozatát, a 39 éves Lászlót. A férfi holttestét Göd magasságában találták meg. 

Két embert, Daniellát és Olivért, továbbra is keresnek.

A hajón nyolc utas volt, egy ember súlyosan megsérült, öt áldozat előkerült, így a rendőrség még két holttestet keres. Tegnap egy 28 éves nő holttestét találták meg Sződligetnél. Mint kiderült, ő az egyik korábban megtalált áldozat nővére.

Korábban megírtuk, B. Boglárka is meghalt a balesetben, akit a tragédia előtt nem sokkal jegyzett el szerelme és egyben volt osztálytársa. A szintén a hajón utazó V. Márton holttestét is megtalálták már.

A gyászoló család teljesen összetört a tragédia után, főleg, hogy a fiatal nőt családjának kellett azonosítania - írta a Bors.

Egy buli után tartott haza egy nyolcfős társaság egy kishajóval szombat este a Dunán - akkor történt a baleset. A kishajót vezető férfi folyamatosan összevissza cikázott. Aztán amikor egy óriási, 109 méteres szállodahajó közelébe ért, még egy éles manővert vett. Mindezt olyan sebességgel, hogy képtelen volt elkerülni azt, hogy összeütközzenek. Ez meg is történt, a kishajó ezután irányíthatatlanná vált. 

A szállodahajó kapitánya jelenleg bűnügyi felügyelet alatt van. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában