Krimi

2024.04.09. 05:00

Nem csak bámulta: lopott autóval célozta meg a nagykaput a félegyházi Knight Rider

Beülni még sikerült neki a Suzukiba, de becsukták előtte a kaput, és ez volt a kihívás.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Szokatlanul ünnepelte a húsvéthétfőt egy kiskunfélegyházi férfi. Mint az ügyészség közleménye alapján írja a Mandiner, a férfi 2024. április 1-jén, délben ittasan megjelent egy kávézó nyitott udvarában. A tulajdonos engedélye nélkül beszállt egy ott parkoló, lezáratlan gépkocsiba, és elindult. 

A kávézó udvarán több autónak is nekihajtott
Forrás: Magyarország Ügyészsége

Ámokfutása közben az udvarban több autót is összetört. Az ott dolgozók felfigyeltek erre, és mielőtt a férfi kihajtott volna,  gyorsan becsukták előtte az utcai nagykaput. Az alkalmi sofőrt ez cseppet sem zavarta, nekihajtott a nagykapunak, végül megállt.

Az alkalmazottak megakadályozták, hogy elhagyja a helyszínt, és értesítették a kiskunfélegyházi rendőröket, akik a férfit őrizetbe vették.

A férfinak jogosítványa sem volt.

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfit az őrizet 72 órás tartama alatt bíróság elé állította. A Kiskunfélegyházi Járásbíróság bűnösnek találta, két év börtönbüntetést szabott ki rá, két évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, valamint öt évre a járművezetéstől. Az ítéletet mindenki tudomásul vette, így az azonnal jogerős lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában