Krimi

2022.12.13. 15:38

Tizenéves fiú ölte meg az anyját Fülöpjakabon

Brutális állapotban találtak rá egy nő holttestére Fülöpjakabon. Gyorsan kiderült, hogy az asszonyt megölték, méghozzá a saját gyereke.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: FOTOKITA

Bejelentés érkezett hétfő délután a rendőrségre, miszerint egy fülöpjakabi férfi holtan találta ágyukban élettársát. A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének gyanúja a sértett fiatalkorú fiára terelődött, aki ismeretlen helyen tartózkodott. A szökésben lévő fiú felkutatása eredményre vezetett, őt 23 óra 25 perckor Sajókazán fogták el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök – írja a police.hu nyomán a baon.hu.

 

A fiút emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun megyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.

 

A fülöpjakabi önkormányzat is reagált a tragédiára a Facebook-oldalán: „Borzasztó tragédia történt Fülöpjakabon, amire hosszú évek óta nem volt példa. A rendőrségi közleményben szereplő tényt annyiban egészítenénk ki, hogy a család munkavállalás miatt Borsod megyéből költözött ideiglenesen a falunkba pár hónapja. Az már a nyomozás kezdetén kizárható volt (a gyorsan terjedő rosszhírkeltés ellenére), hogy migránsok tették volna a borzalmat, de ettől függetlenül kérünk mindenkit, hogy legyen nagyon elővigyázatos, és tartsa zárva az ajtaját!” – olvasható a bejegyzésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!