Bulvár-celeb

2023.10.07. 14:00

Bodrogi Gyula: a feleségem az én őrangyalom

A színész igyekszik vigyázni magára, ebben élete párja is segítségére van.

MW

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház művésze beszél a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Nemzeti Színház közötti stratégiai megállapodás bejelentése alkalmából tartott sajtótájékoztatón a budapesti Groupama Arénában 2023. július 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Nemrég hosszabbították meg a jogosítványomat újabb három évre, jövőre lesz 60 éves az engedélyem. Ennyi év alatt egyszer sem okoztam balesetet, korábban egy esetben viszont valaki belém jött. Szeretek vezetni, nem vadulok a volán mögött, de nem is tötyörgök" - mesélte a hot!-nak - írja az Origo. 

Mióta tavaly Merkely professzor úr megmentette az életét, jobban odafigyel magára, de a cigarettát nem tette le.

Nem vagyok függő, és nem komolyan dohányzom, csak pöfékelek, csak a mozdulat a megszokás miatt kell. 

A családomtól kaptam egy futópadot, azon szoktam sétálni: nem viszem túlzásba, de igyekszem odafigyelni magamra. A párom, Angéla főz rám, tőlem tanulta. A konyhából már kitiltott, de csak azért, mert rendetlenséget csinálok, és mivel remekül főz, nem ellenkezem. Az igazán ízes ételeket szeretem, igyekszik a kedvemben járni. 

Ő tartja észben azt a sok gyógyszert is, amit naponta ki kell adagolnia nekem. Ő az én őrangyalom


– mesélte a lapnak Bodrogi Gyula.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában