Bulvár-celeb

2023.06.12. 20:55

Itt vannak a 2023-as magyar szépségkirálynő legjobb fotói

A 23 éves Hacsi Boglárka lett a legszebb.

Hacsi Boglárka fejére került a legszebbnek járó korona

Forrás: Facebook

Fotó: Miss World Hungary

2023-ban újra nagyszabású gálaműsorban választották meg Magyarország Szépét. A show számos újítással tért vissza a Duna képernyőjére.  Magyarország Szépe Hacsi Boglárka lett, az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya, a második udvarhölgyét Novák Zafír Bella kapta.  

Fotó: Facebook / Forrás: Miss World Hungary 

A győztes versenyző a Miss World Hungary cím birtokosa lett egy éven át, képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn, és idén először jószolgálati munkájának kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lett.

Fotó: Borzi Vivienn / Miss World Hungary  / Forrás: Facebook

A Miss World Hungary cím nyertese azt mondja, tudatosan éli az életét, lépésről-lépésre valósítja meg az álmait, szerettei pedig teljes mellszélességgel mellette állnak. A bemutatkozó videójában is elmondta, érdekli a pszichológia és úgy véli, mindenkinek foglalkoznia kell a benne élő gyermekkel ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet lehessen. Ahogy Boglárka mondja, sok olyan traumatikus eseményt hordozunk magunkban, aminek nem vagyunk tudatában mégis hatással van az életünkre - írja a Bors.

Fotó: Miss World Hungary  / Forrás: Facebook

- Ebben a tekintetben nagyon szerencsés vagyok, mert édesanyámmal nagyon jó kapcsolatot ápolunk és óriási szeretetben nőttem fel. Felnézek rá, de egyúttal a legjobb barátnők is vagyunk. Mindig mindenben kikérem a véleményét, a karriert és a párkapcsolatot is beleértve - árulta el Boglárka, aki máris egy saját ruhamárkát tudhat a magáénak.

Hihetetlen érzés volt, amikor reggel felébredtem, és tudatosultak bennem a történtek. Még mindig nem tértem magamhoz, a sokk hatása alatt állok

- mondta vidáman Boglárka.

Fotó: Miss World Hungary  / Forrás: Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában