Bulvár-celeb

2022.10.15. 11:39

Hoppá! Szőke nőkért volt oda Köllő Babett

A TV2 Sztárban Sztár leszek! mentora korán eldöntötte, hogy színész lesz, énekelni fog.

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Köllő Babett nem csupán ma öltözködik úgy, mint egy díva, kislányként is ügyelt arra, hogy igazi nők bőrébe bújjon. Egyik kedves gyerekkori emlékét idézte fel a Borsnak a gyönyörű színésznő.

"Egyszer kislányként belebújtam Olivia Newton-John bőrébe. Beöltöztem, és előadtuk a híres duettet a Grease-ből, amiben Travoltával énekelt. Imádtam, és ekkor jöttem rá, hogy én a nőies karaktereket vagy színészeket tekintem most is, és tekintettem mintának már akkor is" – mondta Babett, aki már három évesen tudta, mi lesz belőle, ha nagy lesz.

"Kiálltam, és kis óvódásként kijelentettem: színész-énekesnő leszek!" – mesélte a Sztárban Sztár leszek zsűritagja, és azt is hozzá tette, hogy amikor ő a nyolcvanas években kislány volt, nem volt ekkora dömping, nem jutottak el ilyen mennyiségben hozzánk a sztárok. Ám ő mégis talált egy-két ikont, akikre mai napig szívesen emlékszik.

Forrás: Instagram

"Ilyen volt nekem például a Simlis és a szende szőke ikonja: Cybill Shepherd, aki Bruce Willis-szel játszott a sorozatban. Elbűvölt engem akkor ő nagyon, erre tisztán emlékszem. De ott van Sylvester Stallone egyik korábbi felesége is, Brigitte Nielsen, akihez Majka is hasonlított engem az egyik adásban, ő is ikonikus női jelenség nekem, úgy mint a legnagyobb nő: Sharon Stone is"– folytatta kedvencei sorolását Babett.

A színésznőnek lélegzetvételnyi szabadideje sincs, hiszen a javában dübörgő show-műsor minden idejét leköti, de a Bors megkérte, hogy egy pillanat erejéig gondolkozzon el, milyen lehet most a szereplők bőrében lenni.

"Amit nagyon nem bánok, az az, hogy nekünk nem kell az egész fejet beborító gipsz-maszkot elkészíteni... azonnal kijönne a klausztrofóbiám, és pánikrohamot kapnék, azt hiszem"– vallotta be őszintén Babett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában