tragédia

2021.11.20. 11:49

Sokkoló részletek: megszólalt a kórház ablakán kiugró covidos férfi élettársa

Koronavírus-fertőzéssel két hétig otthonában betegeskedett az a fiatal zalaegerszegi férfi, aki csütörtökön délután tisztázatlan körülmények között öngyilkosságot követett el a megyei kórházban.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Két hete volt beteg az a fiatal férfi, akinél korábban koronavírus-fertőzést állapítottak meg. Először otthonában ápolták és kapott gyógyszereket is. Ám ennek ellenére állapota romlott. Végül csütörtökön kora délután mentőt kellett hívni hozzá és bekerült a megyei kórház covid-pulmonológiai osztályára. Ezt követően húsz perccel történt a tragédia: a 30 éves beteg kizuhant a harmadik emeleti ablakból.

Most megszólalt a tragikus körülmények között elhunyt férfi élettársa, aki megdöbbentő részleteket közölt.

A zaol.hu-nak az elhunyt élettársa azt mondta, hogy szerinte zavart tudatállapotban volt a párja a fertőzés miatt kialakult súlyos légzési elégtelenség és az oxigénhiány miatt.

Úgy véli, ez vezetett a tragédiához, legalábbis ő mással nem tudja magyarázni a történteket.

A szerkesztőség a nőtől azt is megtudta, hogy a férfi korábban pár évig a mentőszolgálatnál volt, most pedig kamionsofőrként dolgozott és nem volt Covid elleni védőoltása.

A tragédia körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja – írja a Metropol.

Ha segítség kell!

Ha Te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!