Bulvár-celeb

2021.07.22. 10:49

Hoppá! Kiderült, kivel jár Dobó Kata

Dobó Kata és új párja a kulisszák mögött szerettek egymásba.

„Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami. Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical júniusi bemutatóján.

Azt beszélik, utána kezdtek randizni.

Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot” – mondta az ismerősük két hete, és eszerint Dobó Kata új párja Szente Vajk.

Dobó Kata munkaimádata nehézséget jelentett az előző párkapcsolatában, de ez most megfordult, és inkább közös pont lett. Ami nem is csoda, hiszen megismerkedésüket is a színháznak köszönhetik – írta most a Ripost.

A HOT! Magazin megkereste Szente Vajkot, hogy meséljen új szerelméről, s bár nem tagadta a kapcsolat létezését, egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A Puskás-musicalt is Szente Vajk írta és rendezte, amelynek a bemutatóján Dobó Kata is részt vett.

Címkék#Dobó Kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában