Eurovíziós Dalfesztivál

2019.03.11. 14:10

Már készül Pápai Joci versenyklipje

Megkezdődtek Pápai Joci bemutatkozó klipjének felvételei Tel-Avivban, a képsorokat a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon történő fellépései előtt láthatják majd a televíziónézők.

Budapest, 2019. február 23. Pápai Joci énekli a gyõztes Az én apám címû dalt A Dal 2019 televíziós versenyen a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Pápai Joci vasárnap érkezett Tel-Avivba, ahol délután már táncos főpróbán vett részt a versenyzőt és Izraelt egyszerre bemutató klip koreográfusával és táncosaival. A klip felvételeit hétfőn fejezik be egy izraeli történelmi helyszínen.

„Először járok Izraelben, nagyon hálás vagyok a sorsnak érte, fantasztikus hely”

- mondta el A Dal 2019 nyertese a helyszínen..

A bemutatkozó filmek koncepcióját az izraeli szervezők alkották meg, a különleges helyszíneken az eurovíziós énekesek helyi táncosok körében Izrael történelmi és vallási emlékhelyein jelennek meg.

„Nagyon profik, látják rajtam, hogy nem vagyok táncos és mindenben segítenek”

- tette hozzá Pápai Joci. Elmondta, hogy a májusi színpadra lépés előtt mindenképpen szeretné látni Jeruzsálemet, úgy érzi, ez erőt ad majd a versenyzéshez.

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon a május 14-i elődöntőn fogja elénekelni Magyarország képviseletében Az én apám című számot és ha sikerül továbbjutnia, akkor a május 18-i döntőben ismét felléphet.

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer sikerült megnyernie a válogatót, hiszen két évvel ezelőtt Origo című dalával már győzött és képviselte az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. lett.

A 37 éves előadó tizenöt éve szerepel zeneszerzőként és szövegíróként is a hazai könnyűzenei színtéren. Mostani győztes dalát, Az én apámat Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Mint a döntőben elmondta, a dal a szeretetről szól.

Borítókép: Pápai Joci énekli a győztes Az én apám című dalt A Dal 2019 televíziós versenyen 2019. február 23-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában