ajánló

2021.10.09. 19:55

A hét ingatlana: egy ragyogó, eladó oázis Gyuláról

Kertben andalgás, elmélyült olvasgatás, jó borok kóstolása: valahogy ezek a képek ugranak be az 1200 nm-es telken álló családi ház kapcsán. Nyers tégla, látszó gerendák és egy csodás park. Eléggé kéne…!

Eladásra kínálok Magyarország egyik legszebb fürdővárosában, Gyulán egy 1200 m2 -es telken található 257 m2-es, 2008-ban épült, festői környezetben található, tégla falazatú csodálatos otthont. Az ingatlan akár kétgenerációs család beköltözésére is alkalmas. A ház fűtése radiátoros, padlófűtéses gáz cirkó, valamint a nappaliban egy látványos fatüzelésű csempekályha van, amely egyben a nappali dísze is. A hőszigetelt fa nyílászárók elektromos redőnnyel vannak ellátva, az ingatlant riasztórendszer védi.

Az épületen napkollektorok segítik a ház energia ellátását. A kétállásos garázsba elektromos kert- illetve garázskapu könnyíti meg a be és kijutást. Az ingatlanhoz tartozik még egy parkosított udvar is, amelynek öntözéséről öntöző rendszer gondoskodik, illetve egy kerti tó, amelynek látványa káprázatos. És ha egy kicsit szeretnénk felfrissülni, akkor a kertben található medencében megtehetjük ezt. További részletek és fotók az oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!