Gazdaság

2011.05.26. 16:06

Csapvízkampány: Vantara is a csúcskísérlet mellé állt

Már kevesebb mint két van hátra, s a városháza előtti Szent István tér nagyszabású Guinness-rekordkísérlet színtere lesz Békéscsabán. A megyeszékhely polgármestere, Vantara Gyula is kezdeményezés mellé állt.

P. G.

— Üdvözlöm ezt a nagyszerű rendezvényt, hiszen soha nem elég hangsúlyozni az egészséges, ásványi anyagokban gazdag ivóvíz fontosságát, ezzel a rekordkísérlettel pedig sok csabaihoz jut el a nem titkolt üzenet, hogy igyunk minél gyakrabban csapvizet — fogalmazott Vantara Gyula.

— Sokszor látom, hogy a víz helyett üdítőt vagy ásványvizet fogyasztanak az emberek, csak nem értem, hogy miért. Mennyivel egyszerűbb lenne otthon a hűtőbe rakni egy kancsó vizet, lehűteni és úgy fogyasztani, mintsem drága pénzért megvásárolni a szomjoltót. Városunkban jó minőségű víz folyik a csapból. Azért, hogy ez így maradjon, sőt, folyamatosan javuljon, a Békés Megyei Vízművek Zrt. munkatársai mindent megtesznek.

Békéscsaba vezető szerepet vállal az ivóvízminőség-javító program megvalósításában. Mivel önkormányzatunk a legnagyobb tulajdonosa a vízműveknek, ezért kiemelt feladatunkként kezeljük a hosszú távú egészséges ivóvíz folyamatos biztosítását. Remélem, június nyolcadikán megmozdul a város. Délután kettőkor igyunk együtt csapvizet, várjuk a csabaiakat a városháza elé!

P. G. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!