Gazdaság

2009.05.06. 19:56

Új irodába költözött a Népújság Gyulán

Új ügyfélszolgálati irodába költözött Gyulán a Népújság Kft és lapcsaládja, így a Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap is. A Városház utcai helyiségben ma tartották az ünnepélyes avatást.

Cs. Á.

Új, a huszonegyedik század igényeihez mérhető ügyfélszolgálati irodát nyitott kiadónk Gyulán. A város központjában, frekventált helyen lévő helyiség a korábbinál jóval modernebb és ügyfélbarátabb körülmények között szolgálja a térségben élőket, és fogadja őket ügyes-bajos dolgaik intézésekor.

A szerdai ünnepélyes megnyitón a gyulai polgármester hangsúlyozta: a városnak is előnyére válik, hogy a lap megújult környezetben szolgáltat, és nevéhez híven ad hírt a város és a megye legfontosabb eseményeiről.

Hasznára válik az új hely nemcsak a lapcsaládnak, hanem magának a városnak is dr. Veress Gabriella megyei főügyész szerint. Vele összhangban elismeréssel szólt a helyről a megnyitón megjelenő dr. Hild Györgyné, a gyulai székhelyű Élésker Kft. ügyvezető igazgatója, Zámbó András, a Harruckern János Közoktatási Intézmény vezetője, valamint Boros László, a Gyulai Várfürdő Kft. általános igazgatója.

Nánási János kiadóigazgató az előfizetők és a partnerek iránti nyitásként értékelte a Városház utca 20/A. szám alá költözést.

— Az iroda alapvetően három feladatnak tesz eleget. Itt működik a szerkesztőség, amelynek munkájához bárki hozzájárulhat ötlettel, információval. Ide betérve lehet hirdetést feladni, és itt található a megújult terjesztés központja — fogalmazott Nánási János.

Varga Ottó főszerkesztő elmondta: a belső tartalomhoz próbáltuk igazítani a külcsínt, és aki ellátogat az új helyre, személyesen győződhet meg arról, hogy ez mennyire volt sikeres.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!