Gazdaság

2008.10.30. 14:56

Világfürdő: aláírták az együttműködési megállapodást

Vélhetően egy turisztikai nagyberuházás alapjait teremtette meg mai döntésével a gyulai képviselő-testület. A város együttműködési megállapodást kötött Gulyás Zoltán inagatlanfejlesztő vállalkozóval és a Csaba Center Invest Kft-vel a Kisökörjárás területén megvalósítandó fejlesztésekkel kapcsolatban.

cs. á.

 Ez azt jelenti, hogy a vállalkozók előreláthatóan két év alatt alkalmassá teszik a fejlesztésre a jelenleg erdő művelési ágban lévő területet.

Október elején a helyi Fidesz vezetője, Gajda Róbert jelentette be, hogy Gulyás Zoltán vállalkozó mellett a Laczó Szabolcs és Zsibrita Pál által fémjelzett Csaba Center Invest Kft. is beszáll a kisökörjárási terület előkészítésébe. Így az alkalmassá válhat az ide tervezett világfürdő és a kiszolgáló létesítmények megépítésére.

A tervek szerint egy olyan, háromszereplős projektcég jön létre, melyben a két vállalkozó mellett a helyi önkormányzat is részt venne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!