Friss hírek

2006.01.31. 16:24

Lamperth fogadta a bronzérmes kézilabdázókat

A decemberi szentpétervári női kézilabda-világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott játékosait, szakvezetőit és a szövetség elöljáróit, valamint főszponzorait fogadta kedden délután Lamperth Mónika sportot felügyelő belügyminiszter.

BAMA

A Belügyminisztérium központi épületének márványaulájában tartott ünnepségen Lamperth Mónika elismerően beszélt a női csapat teljesítményéről és az egész magyar kézilabdasport eredményeiről. A vendégek ajándékot is hoztak: Lamperth névre szóló világbajnoki mezt nyújtottak át a belügyminiszternek, aki az ereklyét jótékony célra ajánlja majd fel.

A BM-ben került sor a játékosok és a szakmai stáb szövetségi jutalmazásra, ugyanakkor az állami pénzjutalmakat az érintettek számláira utalják át. Az eseményről "igazoltan" hiányzott Siti Eszter klubelfoglaltság és Tóth Tímea betegség miatt.

A miniszteri fogadáson a népszerű kézilabdások és edzők, valamint szövetségi és klubképviselők mellett jelen volt Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal elnöke, Kamuti Jenő, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára és Bakonyi Tibor, az országgyűlés ifjúsági és sportbizottságának elnöke is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!