Friss hírek

2005.11.24. 15:56

Szószátyár papagáj miatt ugrott az esküvő

A papagáj az esküvőn kotyogta el, hogy a leendő férj mást szeret. Ez a hihetetlen esemény a németországi Freibergben történt meg.

BAMA

Az 50 éves közgazdasági tanácsadó, Petra B. újsághírdetés alapján ismerte Frank Ficker-t (50), aki nagyon hamar megkedveltette magát a nővel. Már éppen az esküvőre készülődtek, és Petra fejében már a Mercedes-limuzin, az olaszországi és ausztriai nászút, lakásfelújítás járt, amikor a leendő férj lelepleződött. Mégpedig a nő 12 éves Hugó nevezetű papagája leplezte le.

Hugó állandóan azt ismételgette, hogy "szia Uta". Petra gyanúja nem volt alaptalan. Mikor felforgatta a házat, két - Párizsba szóló - repülőjegyet talált, mely Frank és egy bizonyos Uta nevű hölgy részére volt kiállítva. Kiderült, hogy a férfi szeretőjét hívták Utának, akivel folyamatosan telefonon érintkezett, míg Petra házon kívül volt. A leendő feleség nem sokat gondolkodott. Kidobta a hűtlen vőlegényt a házából, és hálát ad a papagájnak, hogy még időben felnyitotta a szemét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!