Friss hírek

2005.05.18. 13:22

Útburkolat-javítások a fővárosban

Útburkolat-javítás miatt egy-egy szakaszon útszűkületen kell áthajtani 18.00 órától holnap reggel 6.00óráig a II. kerületben az Árpád fejedelem útján, a Belvárosban a Kossuth Lajos utcában és a Szabadsajtó úton, a VII. kerületben a Rottenbiller utcában, valamint a IX. kerületben a Boráros téren és a Közraktár utcában.

BAMA

Javítják az útburkolatot, ezért helyenként sávlezárást kell kikerülni 6.00-18.00 óráig a III. kerületben a Bécsi úton és a Szentendrei úton, a Soroksári úton, Kőbányán a Kőér utcában és a Gitár utcában. A XIII. kerületben a Margitszigeten átvezető főúton, Zuglóban a Fogarasi úton, a Mogyoródi úton, a Vezér utcában és a Szugló utcában. A XVII. kerületben a Pesti úton és a Melczer utcában, a XVIII. kerületben a Kettős Körös utcában, a Hengersor utcában, a Honvéd utcában, a Dózsa György utcában és a Sallai Imre utcában. Kispesten az Üllői úton, Pesterzsébeten a Szabadka utcában, az Udvarhely utcában és a Mátyás király téren, Csepelen a Hollandi úton, a Határ utcában, a Táncsics Mihály utcában, a Kassai utcában, a Védgát utcában és az Áruház téren. A XXII. kerületben pedig a Jókai utcában és a Bajcsy-Zsilinszky utcában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!