Friss hírek

2004.11.18. 12:52

Móra Kiadó: 13 kötet a téli könyvvásárra

Tizenhárom frissen megjelent kötettel készül a Móra kiadó a téli könyvvásárra - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Cs. Tóth János vezérigazgató.

BAMA

A nagyobbaknak, esetleg felnőtteknek szóló kötetek, mint Várhelyi András egykori kisgazda politikus Kimenőkönyv című, hatvanas, hetvenes évekbeli kollégiumi emlékeit megörökítő írása vagy Szalatnai Rezső KempelenA Varázsló című, negyed évszázad után újra kiadott műve, az Árnyak ura című Darren Shan-regény mellett a legtöbb könyv a kisebbeknek szól - mondta a vezérigazgató.

Ezek között említette Zdenek Miler Kisvakond reggeltől estig címet viselő képeskönyvét, valamint a Vaclav Ctvrtek-Radek Pilar szerzőpáros Rumcájsz és Manka című köteteit, Hans de Beer egy kis jegesmedve történetéről írott Pihe, siess haza! című művét, valamint Ralf Butschkow Felemás nap címmel megjelent, gyerekeknek  szánt rejtvényeket tartalmazó munkáját.

A Móra Kiadó megjelentette Janikovszky Éva Az úgy volt... című  könyvét, valamint Villa Henriett címmel Christine Nöstlinger egy újabb lányregényét, a Dráva menti népmeséket összefogó A gyöngyszemet hullató lányt, Háncsvirág címmel egy norvég  népmese-gyűjteményt, valamint Hej koszorú, koszorú címen Sinka Erzsébet mondókás könyvét is - hangzott el a sajtótájékoztatón.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!