EURO-2024

2024.06.18. 09:32

Óriáskivetítőn követik a foci Eb meccseit a kondorosi népfőiskolán

Sokan szurkolnak a labdarúgó Európa-bajnokság találkozóin az óriáskivetítő előtt a kondorosi Fehérliliom Népfőiskolán. Ugyanakkor a mérkőzések mellett családi és gyermekprogramokat, különböző versenyeket is tartanak.

Nyemcsok László

A közös szurkolásra vágyókat minden nap várják az Európa-bajnokság idején. Fotó: Kollár Patrik

Fotó: Kollár Patrik

Hévizi Róbert, a kondorosi Fehérliliom Népfőiskola intézményvezetője elmondta, az Eb minden izgalmas pillanatát követhetik a szurkolók az intézményben.

– Nemcsak a focirajongók számára felejthetetlen az élmény, hanem a családoknak is – ecsetelte Hévizi Róbert. – Míg a drukkerek a meccseket nézik, a gyermekek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, mint például nemezelés, vesszőfonás és sok más kreatív tevékenység.

A meccsek között pingpong-, teqball- és csocsóversenyek is zajlanak, az Európa-bajnokság végén hirdetnek ezekben eredményt. A legtöbben természetesen a magyar válogatott mérkőzéseire kíváncsiak, bíznak a szurkolók abban, hogy a Svájc elleni vereség után szerdán javít a csapat a németekkel vívott találkozón.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!